Грандиозен скандал избухна между Мис и Мисис Крокодил. Странни разбирания за красота наредиха бизнес дама от Дупница сред най-красивите жени в света, разбра HotArena.net.

35-годишната Гергана Николова изглежда като на 45-годишна, върти две заведения, а бившият й вече мъж наскоро бе хванат от ГДБОП с 20 000 фалшиви евро в момента на размяната им. Въпросната миска тези дни се похвали, че е на четвърто място в световен конкурс по красота, докато родните форумци бързо й лепнаха прякора Мисис Крокодил.
Реакциите в мрежата доста ясно отразиха мнението на мнозинството за новата миска. „Това ли е хубавата жена? Че тя на нищо не прилича!”, летят коментари отвсякъде.

Съмненията, че нещо с короната не е наред, бяха подхранени и от факта, че мениджър на Николова е скандалната Меги Савова, за която се твърди, че продавала титли. „За нищо не съм плащала, аз съм обикновена работеща жена”, контрира миската.

Четвъртото й място обаче стана повод мис Крокодил, както още наричат Антония Петрова да избухне гневно на страницата си в социалната мрежа. И да заформи истинска война.

Носителката на титлата „Мисис Русия“ категорично заяви, че не е възможно Николова да е станала четвъртата най-красива омъжена жена в света, тъй като конкурсът все още не се е състоял.

„Една дама разказва как е станала четвърта на Мисис Свят! Това не е възможно, тъй като Мисис Свят 2013 все още не е проведен!”, възмути се Петрова. Тя сподели, че според дупнишката миска е с фалшива титла.

„Това е все едно да спечелиш конкурс на Митьо Пищова и да кажеш, че си Мис България!”, възмущава се перничанката.

Междувременно Гергана Николова твърди, че идеята да се явява на конкурс за красота не била нейна, а на 16-годишната й дъщеря. Тя има и 4-годишен син.

Наскоро миската се забърка и в нов скандал, като се разведе с мъжа си. Той бе арестуван за разпространение на фалшиви пари, а в зората на демокрацията се занимавал с рекет на таксиметрови шофьори, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment