Певицата публикува поредния си фотографски „удар”, с който надскочи дори най-фрапиращите си фотошоп-издънки
Андреа няма нито спирка, нито свян!

Певицата не престава да изумява с постъпките си, които е трудно да минат за артистични провокации, но ефектът им е гарантиран на 100%.

Виждали сме десетки снимки за доказателство, че куклата на Кубрат обича мачка чужди силиконови импланти. След като все още се стряскаме при вида на някои фотошоп-излагации или се забавляваме с хобито й да си хвърля бельото преди участия, мислехме, че няма какво да видим повече!

Оооооооо, видяхме! И не става въпрос за мила, леко понаправена фотосесия за мъжко списание! А за сладък откраднат кадър в тоалетната на неизвестно все още заведение!

Андрейчето като ученичка запълва времето на опашката да се самоснима и да се увери, че с това „УАУ” – деколте винаги ще произведе желания ефект! Междувременно обаче е заснела и непознат, който… се облекчава!

Не, не е съвпадение и зрителна измама! В противен случай Андреа нямаше да добави като коментар към снимката във Фейсбук доволно кикотене! Просто певицата не вярва на редкия шанс да стане част от куриозите в мрежата „Най-идиотска кифленска снимка”!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment