Николета лъсна с обръсната коса и притесни феновете си в мрежата!

Плейметката се похвали, че снима нова рекламна сесия и е като хамелеон – винаги мистериозна и непредвидима.

Изненадани потребители побързаха да я поздравят и да я обсипят с комплименти. До тук нищо ново, а предвид затишието около Николета, беше време да се изфука с нещо.

Вглеждайки се по-отблизо обаче някои забелязаха, че съпругата на Божинов си е обръснала косата до самия скалп, а на някои хич не се понрави резултатът. Както вече Kliuki.net писа, екстеншъните на Николета я издадоха, че гривата й е значително оредяла. Дали пък това не е причината тя да си посегне и да се обръсне?! Засега силиконката не признава нищо такова, а твърди, че всичко е в името на професионалните кадри, на които позира.

Съвсем скоро ще видим подробно готовия продукт, а към момента Божинова само ни загатва какво предстои… Почитателите й не бива да се тревожат, защото красавицата бързо ще ликвидира последствията от обръсването с изкуствени подобрения на главата си.

От друга страна, може пък така да си се харесва, така че ще се наложи околните да я възприемат. Наблюдателни припомниха, че тази прическа е значително остаряла и със същата навремето Галена плашеше хората.

източник: kliuki.net

Leave a Comment