Чалгата пак разбуни жаравата на тлеещи страсти в името на рекламата

И Анелия се присети за стара любов, в името на рекламата!

Изпълнителката, която най-после май ще сбъдне мечтата си да стане „Певица на годината”, според прогнозите, няма мира! Тя роди доста летни хитове, но така и не остави напоследък запомнящо се парче, което да оцелее в паметта на феновете след няколко месеца!

Мигом „в играта” влезе бившият й съпруг – прословутият Коко Динев! Таткото на дъщеричката й Ивон, се превърна в муза на “Виж ме сега”. По светлия пример на Алисия, която разтърси мрежата с „На кръгъл час”, певицата на „Пайнер” може би се надява на шумни коментари и силен интерес.

Старата й врагиня Емилия със сигурност не посреща с ентусиазъм закъснялото злорадство на Анелия. В песента се пее как героинята е забравила бившия си и продължава напред. Запознати твърдят, че думите са насочени към Коко, а не към друга от безславно завършилите й афери.

Анелия (точно като Алисия!!!) категорично отрича песента да е насочена конкретно към някого, но никой не й вярва! Още повече, че я виждаме с ефирна булчинска рокля накрая! Както знаят всички певицата все още бяга от второ венчило след фиаското й с Коко.

Сега сеирджиите очакват Емилия да се престори на Николета и да открадне „Нещо мръсно” на Азис! Така, ако Анелия стане „Певица на годината”, ще получи и музикален „поздрав”.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment