Грандиозен скандал тресе „Гласът на България“. Възмутени зрители коментират в социалната мрежа, че вотът е нагласен. По думите на някои от тях победителят е вече известен. И това е не друг, а Красимира Иванова от отбора на Данчо Караджов.

Въпреки че е една от фаворитките за финала Красимира далеч не е единствената, която заслужава да спечели. Във фаворит на зрителите се превърна 23-годишната Вася Попова от Кърджали. Неизвестното момиче само за една вечер се превърна в звезда. А феновете й с всеки изминал ден се множат.

И въпреки че голяма част от публиката е на мнение, че Вася заслужава първото място, зад кулисите на шоуто упорито се шушука, че победителката вече е избрана. Във форумите коментират, че Красимира като нищо ще спечели шоуто, тъй като е човек на Слави.

Певицата не за първи път участва в музикално риалити продуцирано от Дългия и според някои се ползва с неговите протекции. Освен това не е тайна, че има приятелски отношения с Миро и Вики. Въпреки че е в отбора на Данчо Караджов и прави доста гафове от време на време Красимира винаги е спасявана. Много от зрителите на шоуто смятат, че макар и безспорно талантлива тя е утвърдена певица и няма да бъде честно, ако спечели формат за нови таланти.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment