Любимката на народа Преслава внесе объркване в поп – фолк средите, като отнесе конкуренцията с обувки от чисто злато на стойност 2 500 американски долара. Скъпата придобивка е поръчана по интернет директно от Ню Йорк, защото само един – единствен магазин в целия свят има право да продава тази продукция.

Преси била запленена от вида на изящните обувки, докато гледала видеоклип на мегазвездата Барбара Стрейзънд от младите ѝ години. На въпросното видео американката събирала погледите именно с невероятно изисканото си облекло и се извисявала с класата си над всички останали.

„Когато видях обувките косата ми направо настръхна от вълнение. Отворих кутията с трепет, сякаш съм дете на 5 години и истински се зарадвах. Направо имах чувството, че съм като Пепеляшка, която намира златната си пантофка в ръцете на добронамерения принц. Радвам се много, защото така се сбъдна една от моите момичешки мечти – да имам обувки от чисто злато”, споделя Преслава.

От друга страна обувките на Преслава са с доста изчистен стил и някак не пасват твърде много на помпозните тоалети на българските певци. Дизайнери обаче обясняват, че именно класиката позволява на златото да заблести с пълна сила и да покорява сърцата на всичко живот по целия свят.

източник: skandalno.net

Leave a Comment