Преслава проговори за анорексията и другите слухове около здравословното й състояние за пръв път пред медиите. Изпълнителката на „Ако ще да боли“ досега избягваше подобни въпроси на журналистите и незнайно защо избра чуждестранна медия да разкрие своята истина. Пред македонския сайт muzika24 Преслава отговори на въпросите болна ли е от анорексия и защо е толкова слаба, видя Kliuki.net.

„Истина е, че ги намалих килограмите, но не е истина, че съм анорексичка. Можете и сами да се уверите, нали (смее се – б.р.). Водя здравословен начин на живот и му се наслаждавам“, заяви изпълнителката пред репортери на македонската медия, които бяха на гости на родното Черноморие.

Не е ясно защо Преслава избра да проговори за пръв път около слуховете за анорексията пред чуждестранна медия. Единственото, което стана ясно наскоро, е, че Преслава е вегетарианка и по думите й, на това може да се дължи намаленото тегло.

Специалисти обаче са категорични, че няма как да станеш толкова слаб само защото си спрял месото. Дори напротив – така започваш да наблягаш на въглехидратите и по-скоро може да напълнееш.

Явно обаче Преслава не смята, че изглежда анорексична, а напротив – според нея теглото й е напълно здравословно.

източник: kliuki.net

Leave a Comment