Преслава съвсем се стопи, а главата й стой като подарена към тялото, коментират фенове на певицата. Мнозина вече наистина се тревожат за здравословното й състояние. Вече дори има предположения, че Преси страда от анорексия.

Макар тя да отрича за това и да казва, че тези приказки по неин адрес са абсурдни спекулации, близки до нея са на друго мнение. Те са убедени, че нещо с Преси се случва и тревогата по нейното състояние е масово.

Още повече феновете й се притесниха, когато тя сподели с тях една от последните си снимки. От нея ясно се вижда, че скулите й са тотално изпъкнали – останала е само кожата върху тях, бузките й ги няма, кокалите са й изскочили…

„Ужас, – коментират феновете й. – Толкова слаба е станала, а главата й стои като подарена. Все едно не е на това тяло – толкова е голяма и скулеста, ужасно е”, възмущават се форумци. А някои дори не успяха да я разпознаят.

Вярно е, че Преси води бурен нощен живот, изпълнен с много ангажименти, но все пак е добре да се замисли дали тази жертва си струва, съветват любимката хората, които напълно я подкрепят и я обичат.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment