След като Преслава и Галена изчерпаха приятелските и колегиалните си отношения, сега загубиха и човешките си обноски, разбра HotArena.net.

Появата на дуетното парче на Анелия и половинката на Бирмата „Няма да съм друга“ доведе до прекратяване на приятелските отношения между Жоровица и жената на вафления бос Галин. Оттогава постоянно са уловени в размяна на лоши реплики една към друга.
Очевидец разкри пред HotArena.net последната изцепка на Преслава, озаряваща Галена в доста неприятна светлина. Изпълнителката на „Скоро“ била в женска компания и след няколко чашки винце си развързала устата: „Който не е искал, той не е бил с Галка. Аз съм свидетел как флиртува със сульо и пульо на участия, избира си един и после го води в хотела. И това не се е случило само веднъж. Като навик й е.“

Подателят на сигнала ни изпрати и снимки, сочейки, че те напълно отговарят на твърденията му. Ние считаме, че те са само част от предисторията на случилото се и не доказват съвсем истинността за частта с креватните занимания.

Напомняме ви, че двете колежки имаха готов дует, който не стигна до слушателите. Причината за това бе, че Преслава реши да направи нов с Анелия, а Галена се почувства засегната от това, след което се отказа от снимките за клипа към съвместното парче.

източник: hotarena.net

Leave a Comment