Преслава се е взела доста насериозно, шушукат в гилдията. Безспорно звездата е една от най-талантливите в индустрията и това изглежда й е дало право да си мисли, че е нещо повече от другите. Пресито дотолкова се била взела насериозно, че преди участие отказвала да разговаря с когото и да е, включително и с хората от екипа й, издават запознати. Преди да излезе на сцената, певицата комуникирала единствено с бележки, на които пишела изискванията си, научиха от “Уикенд”.

Причината? Преслава разбрала, че това е един от триковете на естрадната легенда Лили Иванова да запази гласа си и решила да го приложи и за себе си. Пак заради това фолкаджийката омитала по три буркана с мед на седмица. Пчелният продукт е друга от тайните на Лили за перфектен глас. “Професионализмът изисква отдаденост, а славата – жертви”, нравоучително говорела пайнерката пред колегите си.

Доколко от тези рецепти има ефект е отделен въпрос. От екипа на звездата обаче все повече се дразнят на странните й приумици и желанието да се прави на Лили Иванова. “Какво има да се мери с нея, няма как да стане”, недоволстват служителите й.

източник: kliuki.net

Leave a Comment