Фолк фурията Преслава преживя ужасяваща контузия по време на заснемането на новия си клип. Певицата падна в ледено студените води и получи сериозни наранявания по тялото си.

Наистина не е за вярване какъв шок преживя чалгаджийката Преслава. Певицата претърпя жесток инцидент и в момента още се възстановява след тежките контузии, които получи след падане от яхта докато заснема най- новото си видео. Фолк звездата загуби равновесие докато стои по мини изрязана рокличка на върха на яхтата в необичайния студ през последните дни. Преслава просто е замръзнала и именно това е причината за нелепото падане в ледените води, писа Hotarena.net.

По време на тежките снимки всички от екипа на фолк певицата били облечени с якета, а тя се принудила да стои с часове полу гола на студа. Според запознати певицата буквално се сковала и паднала във водата в безпомощно състояние. След като я извадили от водата, Преслава била с многобройни охлузвания по крайниците, а единия й крак дори е навехнат.

Секунди след инцидента певицата Преслава веднага е откарана в болницата в Бургас и в момента се подлага на пълни прегледи. Въпреки това обаче очевидно фолк изпълнителката дълго ще се възстановява след шока и сериозните наранявания по тялото си.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment