Фолк певицата захапа участничката

Последния дуел в „Гласът на България“ предизвика доста остри реакции не само в мрежата, но и на сцената. Фолк певицата Преслава доста грубо се подигра с Красимира от отбора на Данчо Караджов. Амбициозната блондинка продължи напред, след като отвя съперницата си. Спокойното й и освободено отношение обаче изглежда не се хареса на Преслава.

След задължителните комплименти певицата доста грубо я захапа, а феновете направо побесняха. Преслава започна да разпитва Краси кога е открила таланта си и не пропусна да изкоментира темата. “Е, ти си направила голямо откритие, да знаеш!, изцепи певицата. Което накара форумци да заявят, че изпълнителката е била изключително груба.

Много от тях видяха в изказването на певицата опит да се заяде с Красимира. „О, Преслава, недей!“, „Пак ръси бисери!“, подиграват се фенове в мрежата. Много от тях са категорични, че певицата не е била никак учтива в този момент и се е отнесла изключително нетактично.

„Аз пея от 7-годишна, а тя разбрала, че има глас чак на двайсет!“, коментираше изпълнението на Красимира Преслава. Форумци обаче бяха категорични, че подобно изказване е било твърде присмехулно. Всъщност изпълнителката през цялото време се отнасяше с известна насмешка към Красимира. Но какво провокира това отношение така и не стана ясно.

източник: kliuki.net

Leave a Comment