С шумно парти, но далеч от любопитни очи фолк певицата Преслава отбеляза 29-я си рожден ден. Изпълнителката започна с купона още от обяд, а домакиня на купона бе свекърва й Лидия Станоева.

Майката на Жоро Бирмата организира шумен купон на бъдещата си снаха. Въпреки това по изрично настояване на певицата партито се състоя при закрити врата. Поканени на събитието бяха най-близките приятели на певицата, сред които и колежката й Галена.

За разлика от други години, когато се събираше на купони по клубове и с колеги, този път певицата реши да празнува семейно. Тя събра роднините си още от обяд, а бъдещата й свекърва Лидия Станоева се оказа в ролята на домакиня на купона.

Говори се, че партито се е състояло в семейния ресторант на Бирмата, като певицата получила куп подаръци. Мистерия обаче остава какво е подарила кандидат — свекървата на очарователната певица.
Не е тайна, че двете се обожават и не спират да си правят подаръци една на друга. Загадка остава и какво е подарил Бирмата на любимата си, пише „България днес“, цитирани от hotnews.bg.

Що се отнася до Преслава тя също си е направила подарък за рождения ден. Певицата решила на празника да не работи, като ще разреди участията си и след това. Преси се връща на сцената навръх именния си ден на 29 юни. Тогава певицата ще пее пред феновете си в нощен клуб в Равда.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment