Фолкфурията Преслава е в критично здравословно състояние и ако не бъдат взети навременни мерки , много скоро певицата ще прекрати кариерата си – пише „Уикенд”. С надеждата да спасят здравето й продуцентите надули изкуствено хонорара й, за да могат по този начин да откажат собствениците на заведения да ангажират топ изпълнителката им – отбелязва изданието.

Именно на едно от последните участия Преслава изкарала ангелите на собствениците на галга кръчма. Превърналата се в скелет певица припаднала в гримьорната си след като слязла от сцената – разказват от колежките й от „Пайнер”.


Оказало се, че кръвното на звездата паднало до критични стойности. Благодарение на светкавичната реакция на хора от персонала Преслава била свестена навреме и не се наложило викането на „Бърза помощ”. Някой се сетил, че кисело мляко със сол вдига ниското кръвно, и след няколко минути даровитата певица успяла да се придвижи до лимузината си, която я откарала вкъщи.
Пораженията по тялото на звездата на „Пайнер” са следствие на жестоки диети. Капачките на коленете й, покрити с изтъняла до максимум кожа, изскочиха зловещо и стреснаха феновете й – пише изданието.

източник: kliuki. bg

Leave a Comment