Фолк певицата възмутена, че се пуши в заведение

Фолк певицата Преслава се оказа яростен защитник на забраната за пушене. Певицата дори вдигна скандал на клиент в пловдивска дискотека.

За разлика от колежката си Галена, която не обръща особено внимание на забраната, Преси доста се издразни на нарушението. Певицата дори си позволи да се скара на клиента имал неблагоразумието да запали цигара в затвореното помещение.

Певицата не се притесни, че бе на участие и вдигна сериозен шум заради проблема. За разлика от повечето си колеги Преси не си мълчи, когато става въпрос за подобни нарушения. Въпреки че обичайно е сдържана този път певицата изглежда доста сърдита. Вероятно поради факта, че да пее в опушени заведения вреди сериозно на гласа й.

Самата изпълнителка често пъти е признавала, че тази част от работата й е най-неприятна за нея. Като всяка певица и тя се опитва да щади гласа си, тъй като той е инструментът, с който си вади хляба. Среднощните участия из задимени дискотеки обаче сериозно пречат на здравето на певиците. И докато някои от тях си мълчат, други като Преслава не се притесняват да повдигнат въпроса и да настоят за спазването на закона.

източник: kliuki.net

Leave a Comment