Чалга-дивата покара лъскав звяр за 200 бона, който сама си е подарила

Скромното момиче от Добрич, което просто мечтаеше за пералня, вече има такъв стандарт на живот, какъвто не си е и мечтала. Едрогърдата брюнетка си подари чисто ново лъскаво „Ферари”.

Традициите, както знаем, не са това, което бяха. Певицата иска да се набива на очи и затова зарязала скучния и до болка познат червен цвят, за да една от малцината каращи бяло ферари.

Най-важното освен скандалната цена от 200 бона е, че тя за разлика от своите колежки и разни златотърсачки, се е купила „бижуто” сам-сама.

Въпреки, че е обвързана с Бирмата, който и надянал грешно скъп годежен пръстен, певицата можела да си позволи всичко и сама. Тя е една от най-популярните изпълнителки в държавата, хонорарът й е повече от приличен, а и поне на нея никой мъж не може да й каже за сбогом: „Силиконът и ключовете за джипа на масата!”

Преслава не само има предостатъчно природни дадености като физика и глас, но благодарение на тях си има и пералня, и ферари, и безкрайно щедра свекърва. Щастливата майка на Бирмата, доволна, че синчето й не е подлъгана от някоя алчна госпожица трепери над кандидат-снахата.

За Коледа например, Преслава получила скандално скъпи и разбира се модерни ботуши от новата си „майка”.

Единственото лошо в цялата идилия е, че Петето от Добрич се е учило да шофира на трабанта тате. Певицата рядко си позволявала да джитка с бялото си ферари, просто защото много се страхувала, пише „Телеграф”!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment