В последно време Преслава се хвали с ново бижу. Певицата получила супер скъп подарък от Жоро Бирмата. Половинката на поп фолк дивата й подарил часовник с диаманти по случай рождения ден на пайнерката, пишат от Хот Арена, позовавайки се на информация от ”Всеки ден”.

Преслава била много доволна от подаръка. Принципно тя е алергична към всякакви бижута, независимо дали са златни или от друг багренороден метал. Поп фолк дивата не носи нито пръстени, нито гривни. Изглежда обаче часовникът, подарен й от Бирмата, не й създава проблеми и тя не го сваля от ръката си.

Преслава обаче не издава марката и цената на скъпия аксесоар. Нейни колежки разкриха, че подаръкът от Бирмата струва минимум 20 хиляди лева, тъй като е обсипан с диаманти. Освен часовника, бизнесменът подарил на певицата и куп други неща-маркови дрешки, гъзарски обувки, похвалила на се Преслава пред свои колежки.

Интернет потребители пък съветват Бирмата да заведе Преслава на вечеря, защото изглежда, че в последите месеци тя не е слагала в устата си нищо друго, освен дъвка. Поп фолк певицата наистина плаши с външния си вид. Краката на Преслава са толкова слаби, че чак изглеждат покъртително. Пайнерката наистина се стопи и остана само кожа и кокали.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment