Милионерската наследница Парис Хилтън е най-новото попълнение във ВИП Брадър. Блондинката идва в България за новия сезон на риалити шоуто и вече са ясни всичките й изисквания. Красавицата изрази всичките си желания и то още преди да започнат преговорите с нея. Мистерия остава какъв хонорар ще получи за престоя си в Къщата, но според запознати, той надминава този на Памела Андерсън.

Сред изискванията на Парис за престоя й в Къщата са спалня с кралски размери и вана с джакузи. Освен това Хилтън държи непрекъснато да има около нея свежи цветя и свещи с аромат на ванилия и лавандула. Подобно на Памела Андерсън и тя ще има собствен апартамент, далеч от останалите съквартиранти.

Органичната храна, ментовия чай и органично шоколадово мляко също влизат в изискванията на звездата.
За капак на всичко блондинката държи да й бъдат осигурени и любимите й светски списания: Gossip and Fashion: Life and style, US Weekly, Star, In Touch, Instyle, Vogue, Glamour, Lucky! Това обаче далеч не е всичко. По всяка вероятност Парис ще влезе в Къщата, заедно с гаджето си Ривър Випери.

Младежът е десет години по-малък от нея, но според последните слухове двамата планират да минат под венчило. И по тази причина милионерската наследница не иска да го оставя сам дори за миг.

източник: kliuki.net

Leave a Comment