Фолкпевецът Константин ще бъде изгонен с помощта на полиция от собствената дискотека „Плаза” в София.

Повдигнати са обвинения срещу него, че ползва сградата в студентски град неправомерно.  Коцето трябва да напусне бара. Той обаче отказва да го направи.

Драмата се развихря още през 2010 година. Тогава „Студентски столове и общежития” провежда таен търг за ползването на сградата.

Печели фирма, но тя не може да влезе в сградата. В нея се е самонастанила фирмата на Коцето. Той няма никакво намерение да напуска и продължава да трупа пачка след пачка. Очаква се и намесата на полицията, за да бъде изгонен оттам.

Срещу любимецът на публиката има заведени дела за пропуснати ползи. Фирмата му ползва марката „Плаза”, без да има право на това – отбелязва hotnews.net. Наскоро Коцето  си изгубил коката, докато се раздавал  на участие с колежките си  Галена и Преслава, споделят възмутени очевидци пред signal.bg. Той пребледнял. Видял, че дрогата му полита към пода, но не разбрал къде точно пада. Кокаинът се изръсил някъде между мебелите, които били разположени на сцената. Звездното трио Галена, Преслава и Коцето веднага се озовало на пода в търсене на „безценния” прах. Сцената се разиграла пред изумените погледи на всички техни фенове.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment