След 5 сватби, две деца и повече от половин милиард долара натрупано състояние поп легендата Марая Кери е пред развод. Певицата и съпругът й Ник Кенън се разделиха окончателно гръмнаха американски таблоиди, а разводът ще им струва половин милиард долара.

Според „Нешънъл инкуайър“ двойката слага край на брака си само няколко месеца след поредната приказна сватба в Париж. Поводът за това е връзката на Марая с по-млад мъж, в който певицата е хлътнала до уши. Ник Кенън от своя страна също не е пазил светостта на брачното ложе, както стана ясно. Съпрузите научили за забежките си един от друг и решили, че е най-добре да се разведат официално.

Свободата обаче ще струва скъпо и прескъпо на Марая, която има състояние оценено на повече от 500 000 000 долара. А доколкото е известно съпругът й не е подписал предбрачен договор, така че подялбата на състоянието им предстои да се реши в съда, пише Телеграф.мк.

Близки до двойката споделят, че 43-годишната певица от доста време се тревожела, че 33-годишния Ник се заглежда по по-млади жени. Самата тя обаче наскоро също кръшнала на по-млад мъж и вече официално иска развод.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment