Ники Михайлов тръгна по стъпките на „баджанака си“ Валери Божинов, който въпреки таланта си на терена, провали спортната си кариера заради „слабия си ангел“, шушука се в публичното пространство.

Преди дни президентът на „Твенте“ Йооп Мюнстерман заяви, че при сериозна оферта може и да се раздели с Мамин Ники.

От своя страна, Малката Перука изрази готовност да напусне веднага холандския отбор и да заиграе в друго първенство, ако му се отдаде възможност.

Злословници се кодошат, че всъщност причината на Божинов и на Михайлов да не им върви в спорта, са общите жени, които са имали в живота си. Според сеирджии, и Николета, и Алисия са иначе готини мадами, но в комбинация двете носят лош късмет на футболистите и който мине през двете – рано или късно „духа супата“.

„Николета и Алисия си падат по ритнитопковци, защото са заможни и изпълняват всичките прищевки. Факт е обаче, че който се хване с тях, не прокопсва. Валери яко го закъса – от „Спортинг“ /Лисабон/ искат да се отърват от него, но никой тим не ще да го купи. Около Ники нещата не са толкова зле, но се очакваше да са къде-къде по-добре… В крайна сметка, се оказа, че никой от европейските грандове не разчита за него!“, клатят глава футболни запалянковци.

източник: senzacia.net

Leave a Comment