Николета Лозанова се подигра на Парис Хилтън. Футболната съпруга доста насмешливо изкоментира внезапното напускане на милионерската наследница, която тази сутрин си тръгна от „ВИП Брадър“.

„Ето ви световна звезда! Още ли се прехласвате по тях?“, попита със смях Николета. Съпругата на Валери Божинов визираше изненадващото отлитане на Парис от България, след като прекара едва няколко часа във „ВИП Брадър“.

Доскоро половинката на Валери странеше от социалните мрежи, но дори и тя не можа да подмине поведението на милиардерката. Парис изненадващо напусна България, след по-малко от 48 часа у нас. Оказа се, че на милионерската наследница й доскучало, а съквартирантите във „ВИП Брадър“ не успели да й задържат вниманието. Възползвайки се от факта, че в договора й няма клауза за определен престой красавицата се изнесла заедно с гаджето си Ривър Випери.

Това стана и повод за подигравката на Николета, която не пропусна да жегне блондинката. Въпреки че самата моделка само преди няколко месеца по подобен начин напусна „Къртицата“.

Лозанова не пожела да прекара и месец в шоуто и побърза да излезе, използвайки клауза от договора си. В последствие се върна в ефира, като водеща на дейли епизодите. Тази есен се очаква красавицата да се сдобие със собствено шоу, чието име продължава да пази в тайна. Последните слухове обаче носят, че ще седне на стола на Кали в „Споделено с…“

източник: kliuki.ws

Leave a Comment