Мартина се оказа много по-отракана, отколкото очаквахме. Трифонов беше замесен в скандалите с подслушванията, от които се разкри, че устатия ТВ водещ се е въргалял в кревата с известна мадам. Мартина побра малко срам, но ето, че намери начин да накара Дългия да си плати.

Според последните клюки, гардеробът на балерината бил пълен с луксозни маркови дрехи, които стрували на Трифонов над 15о бона. Мартина била вманиачена на тема шопинг и обикаляла най-гъзарските магазини, за да си купува дрешки. Имената на световноизвестни дизайнери се киприли по етикетите на дрехите на Мартина.

Когато излезе нова колекция в любимите й бутици, Мартина ставала като луда и не мирясвала, докато не си накупи всичко, което й харесва. Слави обаче не намирал нищо нередно в манията на балерината и с радост й давал пари за безумния харч, пишат от Лайф Стайл. “Изглежда Дългия така се реваншира за безбройните си афери и кръшкания”, коментират запознати.

В гардероба на Мартина има над 500 рокли, всичките маркови. Как Трифонов се лъже дава пари на балерината за дрехи, при положение, че е един от най-известните скъперници в шоубизнеса у нас, чудят се подчинени на Дългия.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment