Пълен провал се оказа първият сезон на „Къртицата“, убеди се Kliuki.net. Главният редактор на формата Ники Николов, който трябваше да избере най-подходящия човек за предател сред кандидатите, тотално се провали с Кирил Ефремов. Къртицата бе разгадан не само от участниците в Базата още от самото начало, но и от над 60 процента от зрителите. Нещо, което не се е случвало в никой от чуждестранните формати.

Идеята на „Къртицата“ бе продукцията да надхитри всички. Да се избере такъв участник, който наистина по никакъв начин да не се издаде пред останалите. Да бъде най-неочакваната къртица!

В родния вариант на предаването обаче това не им се получи. Ама никак!

Кирил Ефремов бе най-логичният агент в Базата – освен че е актьор, дори само по участието му във филма „Под прикритие“, зрителите го заподозряха.

Но макар и артист, Кирчо не успя да си изиграе добре ролята в Базата и се издаде още в самото начало. В много от ситуациите пък Ефремов не е съумявал да запази самообладание и реакциите му са били повече от издайнически. А саботирането на мисиите под претекст, че е болен, бе истинска подигравка с бдителността на зрителите.

Безспорно главният редактор на „Къртицата“ се провали при избора на агента, провали се в подготовката му в течение на играта, издъни се и с безумните жокери, които даваше.

Фенове на предаването са крайно разочаровани от елементарния подбор на Къртица и подозират, че Ники Николов ще бъде уволнен от продукцията.

източник: kliuki.net

Leave a Comment