Първото издание на „Музикална академия“ стартира с огромен скандал. Иван и Андрей за малко да останат без жури, след като Георги Христов побесня. Естрадната легенда се обиди, че зрителите номинираха Петя Буюклиева за изгонване. И заяви, че щом нещата стоят така е готов да си тръгне.

По думите на журито певицата се е справила най-добре от всички изпълнители и не е трябвало да отива на елиминации. Зрителите обаче решиха, че искат да я видят и другата седмица на концерт и я изпратиха на състезанието. Решението на публиката обаче никак не се понрави на съдиите, които решиха, че вотът е манипулиран. А Георги Христов толкова се обиди, че дори заяви, че си отива вкъщи, а преди това нарече публиката „елементарна“.

Здравко от „Ритон“ също намекна за манипулации на вота и заяви, че е невъзможно точно Петя да отиде на елиминации. Така музикалната академия на Иван и Андрей едва не остана без жури. Положението бе спасено от Люси, която с огромни усилия успя да успокои духовете. Със сигурност обаче се задава горещ сезон и естрадните легенди трудно ще преглъщат факта, че трябва да се доказват пред аудиторията.

източник: kliuki.net

Leave a Comment