Лъскавият живот на Николета свършва! Много скоро тя и Валери ще трябва да стегнат куфарите и да се върнат в Пловдив!

Валери Божинов ще рита за “Ботев”- Пловдив, твърдят от bliasak.bg. Завръщането на фамилията в Града под тепетата може да се определи като житейско срутване, коментират източници от спортните среди. Валери все още е млад човек, който би могъл да играе за отбор от по-висока класа, а не да търси тих пристан за спокоен финал на кариерата си. Престоят му в отбора на Верона обаче до този момент е повече престой, отколкото нахъсена игра и очевидно спокойното битие го интересува повече, отколкото успешните изяви на терена.

Медиите вече коментират нееднозначно възможното изритване на Божинов от италианския отбор. От една страна е съчувствието към подобно безславно развитие на нещата, заедно с всички произтичащи последици в личен план. Светските колонки надълго и нашироко описваха празничните нощи и екзотичните ваканции на Николета и Валери с бележката, че демонстрирайки безоблачното си щастие, тези двамата са дръпнали дявола за опашката! Не липсват и такива, които ехидно обобщават, че Божинови получават онова, което са си заслужили – особено високомерната Николета.

Какво им носи денят? Верни ли са приказките за завръщането на фамилията в Пловдив (а тя била на път и да се увеличи с още едно детенце!)? Да видим!

източник: kliuki.net

Leave a Comment