Скандално известната певица Рут Колева проговори за плановете си след“Къртицата“. Звездата, която напусна шоуто на крачка от финала открехна завесата на личния си живот, проговори за слуховете около бременността си и издаде какво смята да прави в бъдеще.

Певицата категорично заяви, че бебето не е измислица, както смятат зрителите.  И противно на предположенията, че смята да абортира, Рут заяви, че няма подобни намерения. И въпреки бременността си планира дори турне из Европа и Азия в края на годината.  Поп звездата споделя също така, че се е помирила с бащата на детето си Калоян. „Говорим си много добре и много добре се разбираме.“, сподели още тя.

По повод отношенията си с Любо, поп звездата сподели, че в Базата двамата просто са се забавлявали. Що се отнася до връзката им навън, тепърва ще стане ясно дали наистина ще се разделят или ще се съберат окончателно. Рут не пропусна да издаде, че екип от 40 лекари се е грижел за нея, след като са разбрали, че е бременна. И всички са й казвали по време на мисиите кое й е позволено и от кое да се пази, пише “Блиц”.

Колева сподели, че нито веднъж не е нарушила лекарските инструкции. И всички рискове, които е приела, са били внимателно обмислени и преценени.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment