Николета използва Алисия за рейтинг!
Разкритията й за Ники не струват и „пет пари”, убедени са запознати, които издадоха истината малко преди да бъде излъчен материалът.

Както вече Kliuki.net писа, от кратките кадри, с които Николета рекламира предаването си „Поверително от NL” става ясно, че Алисия се качва в джипа на Ники Михайлов.


Плейметката обяви, че ще се рови в любовите на певицата, но всъщност зрителите няма да видят нищо повече от „претоплена манджа”, категорични са потребители, посочва изданието lifestylebg.com. Ако се надявате на сензация, не бързайте, защото няма да станете свидетели как Алисия е в обятията на Ники, което да докаже техните отношения.

Двамата са разделени от месеци, но не е тайна, че се случва да се срещат покрай Валери-младши или просто като приятели… Дали пък още тлее интимната тръпка между тях, все още не може да се каже, но и това е вероятно, след като Ники и Алисия не могат да се откъснат напълно един от друг.
Николета Лозанова обаче заложи на аферата между тях, само и само да привлече интерес. Новоизгрялата водеща не разполага с нищо повече от няколко секунден видео клип, с който смята да срази аудиторията, но това едва ли ще стане. Няма как да предизвика подобен ефект, защото Ники Михайлов често предоставял колата си на Алисия, за да може тя да ходи по участия, разказват приятели на звездата пред „Всеки ден”.
Изводът е, че Николета просто използва Алисия за рейтинг, а дали засегнатата ще отвърне някак, предстои да разберем!

източник: kliuki.net

Leave a Comment