2 юни предизвика разгорещена дискусия в базата на Къртицата. Денят на Ботев и загиналите за свободата на България провокира разговори между участниците за историята на страната ни. Съвсем логично се обсъдиха въпроси като смъртта на революционера, неговото творчество и дело.

Най-сериозни дебати обаче, очаквано или не, предизвика мястото, където е загинал героят. Кирил Ефремов попита Велислава знае ли къде е убит Ботев. Участничката от Левски не можа да отговори на този въпрос, оправдавайки се, че е забравила. Точно тук реши да се намеси Деси и да отговори на питането на Киро. “Е, аз знам, Ботев е убит в челото нали, между веждите”, изтърси блондинката. За смях на всички.

Зрителите, а и участниците не можаха да разберат шегува ли се певицата или наистина не е разбрала въпроса. Припомняме ви, че още преди няколко години звездата показа, че и на нея, както на повечето популярни личности, й куца сериозно общата култура. По време на участието си във втория сезон на VIP Brother Деси показа потресаваща липса на елементарни знания по география, достойни да я наредят до “гуруто” в областта Златка Димитрова.

Тогава Десислава заяви, че столицата на Холандия е Хага, а на Италия – Милано.

източник: kliuki.net

Leave a Comment