Радина Кърджилова изпадна в откровение и призна пред свои близки, че търпи издевателствата на своя Деян заради хубавия секс и неповторимите му изпълнения между чаршафите. Двамата толкова си паснали в леглото, че тя била съгласна да издържи целия психически и физически тормоз, но да има възможността да се радва на неговите ласки.

Припомняме, че по време на участието им в „Къртицата” стана ясно, че Деян доста често пресира Радина по един или друг начин. Самият той призна, че понякога я шамаросва, особено в случаите когато и двамата са мъртво пияни. Така, вече за никого не е тайна, че връзката им е изключително драматична, често изправена пред обрати и огромни предизвикателства.

В актьорските среди коментират, че Деян Донков всъщност е много добро момче. Писанията на медиите, че е секс символът на България обаче понякога го карали да се възгордява и това ясно си личи, когато се натряска или напуши с трева. В състояние на опиянение хирисимият артист ставал зъл и безнравствен, а най – често шамарите отнася вярната Радина.

„То не е любов тяхното, не е чудо. Но все пак я съжаляваме Радина, защото да се превърнеш в боксова круша на мъжа си – това определено не е нормало. Но така е при младите момичета. Като порасне ще ѝ влезе акъл в главата и тогава ще запее друга песен. Дано само не стане нещо по – лошо през това време”, споделят актьори.

източник: skandalno.net

Leave a Comment