Нова двойка се оформя в шоуто – докато Лестер атакува директно, Миро се опитва да му измъкне под носа една от тризначките

Зрителите са потресени! Хич не им се вярва, че тъкмо благоевградчанките ще се окажат едни от най-апетитните хапки за кавалерите в Къщата.

И оше как! Лестер вече даде заявка, че ще мачка чаршафите с тризначки, ако ще пушек да се вдига, но Миро се оказа доста хитър и също се присламчи към една от тях.

Македонецът си пада по директните атаки, а бившият на брадърката Елена, е по-подмолен и иска да се хареса на дамите с… нежни ласки. Миро се похвали, че много го бива в ръцете и веднага успя да очарова с признанието си Любов, която въобще не чакаше покана, за да падне в лапите му.

Чевръстият съквартирант бързо й показа уменията си и така я отпусна с професионалния си масаж, че пъшканията на Любов огласиха известния дом в Нови хан.

Околните завидяха на случващото се, а Никола вече обмисля нови стратегии за свалки, защото „Биг Брадър” си тече, а време няма. Какво ще се случи още, можем само да гадаем, но интересното в този сезон е, че мъжете не смеят да докоснат красавиците Лили и Цеце, по които е очевидно, че доста си падат, а все се хвърлят на лютите блондинки с македонска кръв.

Дали им се точат, защото са лесна плячка или категорично ги считат за атрактивни, не се знае. Факт е, че особено Любов е желана от няколко страни – Лестер, Пацо, а сега и Миро вече са сред най-заклетите кандидати за близост с нея.

източник: kliuki.net

Leave a Comment