Актьорът Деян Донков хвърли сензационна новина за връзката си Радина Кърджилова и разкри, че всъщност двамата отдавна са се оженили. Това станало по време на скок с парашут в Монтана, където смел свещеник им нахлузил халките още във въздуха. За съжаление по време на пикиране пръстените се изхлузили и изчезнали безследно в пропастта.

„Ами ние отдавна се оженихме. В Монтана скачахме с парашути, а халките ни ги сложиха във въздуха. Докато се реехме из облаците обаче те се изхлузиха и паднаха от толкова високо, че после не можахме да ги намерим. После осъзнахме, че някакъв щъркел ги е отмъкнал и сега очакваме да ни върне дете”, така Деян Донков коментира въпросите за връзката си с Радина Кърджилова.


Истината за сватбата на Деян Донков и Радина Кърджилова

Разбира се, Деян Донков даде ясно да се разбере, че се шегува. По неговите думи какво ще прави с личния си живот си е негова работа и няма нужда да дава обяснения на когото и да било. Защото сега ситуацията е една, утре може да бъде втора, а вдругиден съвсем различна – един безкраен цикъл, който никога няма да свърши.

„Тези неща са си само между нас. Ако искате ще ви кажа всичко. Например, че сме планирали сватбата за утре и като дойдете ще кажем, че сме се скарали в последния момент. Не вземайте тези неща толкова сериозно, това си е наша работа”
Деян и Радина искат бебе

Иначе Деян Донков признава, че се е почувствал силно поласкан и ощастливен, когато Радина си татуира името му на левия си безименен пръст – като брачна халка. Уточнява, че заради геройската ѝ постъпка усетил топлина в душата. Самата Радина пък признава, че иска да има дете от Деян, дори и да не са женени. Кога ще проплаче бебето обаче зависи само и изцяло от Бог.

източник: skandalno.net

Leave a Comment