Популярната волейболистка Диана Ненова е първата голяма любов на Димитър Бербатов.

Елитната спортистка днес играе за бившата съветска република Азърбайджан и животът й е разделен между Баку и София. В Баку е работата й, в София – съпругът Тервел Пуелв. Да, става дума за жената на бронзовия олимпиец Тервел Пулев, отбелязват от blitz.

Историята на тази любов днес изглежда анахронична. В края на 90-те години Митко вече играе в мъжкия отбор на ЦСКА, а 15-годишната Диана е повикана да тренира с жените-волейболистки на същия клуб. Ето ви и клишето: “Искрата пламнала от пръв поглед!” Двамата се засичали на тренировки, в приятелски компании, после започнали да излизат. Бербатов ходел като муха без глава, място не си намирал и футболът малко го интересувал. Димитър Пенев забелязал това и го смъмрил “да си опича ума” пред всички.

Форумът кратко коментира, че това са човешки неща и няма смисъл да се рови в такива лични истории. Вероятно е така: съдбата решила всеки от двамата влюбени да тръгне по свой път. Бербатов заминал за Германия. С Диана говорели часове по телефона, но нали знаете – невиждани очи се забравят. Тръпката охладняла.

Както всички са наясно, и Бербатов, и Диана имат хубави семейства и са щастливи родители. Митко се радва на двете си дъщерички, Диана е луда по сина си. Смисълът да се разказват подобни истории е простичък: шампионите и звездите са обикновени хора като нас. Просто са имали воля и хъс да успеят в онова, за което са били най-добри.

източник: kliuki.net

Leave a Comment