„ШОУ“ разкри схемата на „Музикална академия“ и предварително съобщи, че поредният изгонен от предаването ще е „младият талант“ Мария Драгнева. Тя остана да се състезава в директната елиминация с Етиен Леви, но той ще си отиде чак следващата седмица. Поли Генова или Кичка Бодурова ще грабнат голямата награда от 100 000 лева в първия сезон на музикалното риалити. Зрителският вот, за който участниците по принцип се борят, няма никакво значение, тъй като продуцентите имат ясна схема, по която гонят участниците в Академията.

Схемата е проста и неотклонна. Първо си отива „актуална звезда“, после „млад талант“ и накрая „легенда“. Таза последователност категорично се следва, независимо от представянето на изпълнителите.

Тази вечер спасяването на Етиен изглеждаше почти автентично заради развхрилия се в „Музикална академия“ скандал. Певците от неговата категория Кичка и Стенли единодушно обявиха, че той не е певец и никога не бил солов изпълнител. „Не знам как е влязъл в Консерваторията. Такива като него как изядоха хляба на народ дето можеха да пеят, толкова кадърни момчета ги шкартираха“, каза Стенли. „Той никога не е бил солист. Той се дразни като го смятат за учител. Твърди, че бил певец и много трудно приема, че не е. А няма една песен, записана като певец“, допълни Кичка.

Разговорът зад гърба на Етиен беше излъчен по време на живото предаване и подпали музикалния педагог.  „Всеки може да казва каквото мисли, аз позволявам на хората да говорят за мен. Нека обаче да видим дали съм казал нещо за някого. Никога не съм давал акъл и мнение, без да ми го поискат. Не ми е приятно, че това става зад гърба ми, искам да ми се казва в очите. Като не е на академично ниво, всеки може да си плещи каквото си иска. Това, че не съм бил изявен солист, не означава, че не съм бил певец. Неслучайно съм доцент. Това че пея и пея с часове, а те си лежат и това не им е удобно“, заяви вбесено Етиен Леви.

Стенли обаче не се отрече от думите си. „Преди 33 години имаше такива случаи, когато кандидатствахме в Консерваторията. Етиен е донякъде такъв. Преди 33 години сигурно е пял добре. Още на първите изпълнения му казах за този прословут тон, но той се обиди и аз млъкнах“, заяви изпълнителят на „Отнесен“.

„То пък вашата солова кариера с пълни плейбеци ми излезе на пъпа вече. Цял живот съм пял на живо. Бях на твой концерт и знам, че и беквокалистките ти пееха на плейбек“, заяви Етиен към Кичка и излезе на сцената.

източник: blitz.bg

Leave a Comment