Скандален видеоклип разбуни ефира в последните два дена. На клипче, снимано от неизвестен папарак се вижда как бившият депутат от Атака Павел Чернев и жена, много приличаща на съпругата на президента Юлияна Плевнелиева, се срещат във фоайето на малък хотел, за да се усамотят след това в една от стаите. И докато онлайн пространството ври и кипи от спорове дали това наистина е първата дама, от kliuki.net успяхме да се доберем до повече информация по въпроса.

Оказа се, че въпросното клипче най-вероятно е част от рекламна кампания за новия сериал, продуцирано от Любен Дилов-син – “Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата”. Припомняме ви, че именно Дилов беше човека, който разпространи видеото в интернет. И след това се покри, отказвайки да коментира дали е истинско или не.

Предвид идеята на сценария, в който действителни лица и ситуации ще бъдат смесвани с измислени сюжети, нищо чудно клипчето да точно тийзър на продукцията. А уж първата дама да е просто добре гримирана актриса, с която се е целяло именно прилика с Юлияна Плевнелиева. Тъй като скандал, в който е замесено името на президентшата, със сигурност ще привлече внимание към новия проект.

източник: kliuki.net

Leave a Comment