Нека да ми е за урок това, което ми се случи. Това казва кандидатката за мис Александра Михайлова, която бе обезобразена от козметичката Албена Андреева от кв. „Орландовци“. След евтината процедура с инжектиране на витамин Е устните на момичето са неестествено подути, а организмът й страда. Тя избрала процедурата при козметичката заради по-ниската цена от 50 лв. Албена Андреева, която освен козметик, е маникюрист и фризьор, инжектирала витамин Е в устните й, обяснила, че лекарите лъжат с цената и затова при нея е по-изгодно.

Салонът бил в къща в Орландовци. Козметичката, която я посрещнала, била с дълги руси коси, ужасно дълги нокти и мигли. Дамата любезно правела кафе на клиентките си, докато покрай нея свободно щъкало кученце. При нея отишли и други момичета, при които пораженията били много по-големи, тъй като витаминът тръгнал по лимфните възли.

Как допуснах такова невежество, това е проява на глупост, тюхка се сега миската Александра. От месеци тя не може да се справи с чуждото вещество в тялото си. В момента пие кортикостероиди. Ако ги спре, устните й веднага ще подпухнат пак. Веднага след процедурата тя лежала цяла седмица в болница.

Пълното резорбиране на веществото от организма е индивидуално и може да продължи и 6 месеца, коментира в „Преди обед“ по bTV д-р Радина Денкова.

Александра е чувала и за други случаи на посдтрадали момичета. Поне 10-ина са пострадали по същия начин, а едно от момичетата дори е било с опасност за живота. След инжектирането на витамина е вдигнало температура от 40 градуса, разказва момичето.

Кандидат-миската е категорична, че ще съди козметичката и до дни ще обсъди с адвоката си конкретните действия, които ще предприеме. Според д-р Денкова обаче, ще се стигне трудно до наказание, тъй като пишман козметичката нямала лиценз.

Постдалата обаче е твърда, че ще търси справедливост докрай и непрекъснато ще дава гласност на случилото се, за да не се подлъжат и други момичета.

източник: blitz.bg

Leave a Comment