Яна Якимова и Петко Димитров имат връзка от цели три месеца!

Танцьорката и Петко имат интимни отношения доста преди да започне шоуто “Денсинг старс”, гласят слуховете. В хай лайф средите се носи мълвата, че двамата са заедно от три месеца и за да замаскират това решили да участват в “Денсинг старс”, за да изглежда, че са се залюбили в предаването.

Яна се притеснявала от хорските приказки и затова искала двамата да крият отношенията си до последно. Всички помним, че връзката на танцьорката и Орлин Павлов се запали именно в риалитито. Двамата бяха партньори на дансинга, но в последствие и в живота. Но уви, връзката им не продължи дълго, а Яна се оказа тази, която развали всичко.

Орлин Павлов в момента се чувствал като смазан. Той бил ужасно обиден от предателството на гаджето си и не знаел какви действия да предприеме. Орлин бил толкова съкрушен, че не спирал да праща сърцераздирателни смс-и на танцьорката. “Твоите действия режат сърцето ми с бръснарско ножче! Спри да си играеш с мен, защото не мога да понеса тази болка”, гласяло съобщението от певеца.

По всичко си личи, че Орлин и Яна  не са в добри отношения и веоятно всичко между тях е приключило.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment