Всеки си има своите малки тайни, но тази на красивата Елена се оказа доста голяма. Преди няколко дни хубавицата е била привиквана на разпит в полицията, след като униформени арестуват баща ѝ по обвинение в иманярство.

Според сигурни източници, таткото на Елена – Недко, е закопчан в обедните часове на 28 август т. г. заедно с трима свои съмишленици. Арестуват ги, докато разкопават нелегално древна тракийска гробница, находяща се в местността Калугерица до Хвойна.

Според хора от Смолян, Недко Добриков отдавна е познат като заможен бизнесмен и крупен иманяр. По време на ареста той и останалите били снаряжени с къртачи, металотърсач и бензинов агрегат. Копаели в земята край пещера, до която минава стар тракийски път. Когато им поискали документите се оказало, че нямат надлежно разрешение за дейността си, а металотърсачът не е регистриран според законовите изисквания.

„Иманярите са търсели заровеното съкровище на около 4 км от Хвойна. От години този район е известен като древно тракийско светилище, съществуват основи на стар параклис. Много пъти са копали на това място. Знае се, че там понякога се намират ценни монети, които могат да струват сериозни пари”, споделят местни.

източник: skandalno.net

Leave a Comment