Пилето на поп – фолка Райна се разприказва и целенасочено разкри своите най – интимни тайни. Певицата призна, че обича разнообразието, нестандартните преживявания и честата смяна на позициите по време на секс.

“В леглото съм огнена и импулсивна, не обичам нагласените неща. Дългите увертюри преди секс ме изкарват от равновесие, а паленето на свещи и тем подобни чудесии ме ужасяват. Такава съм и в чувствата си – буйна и непокорна, не обичам да се подчинявам на никой“, сподели Райна.

Фамозната изпълнителка допълни, че при нея сексът задължително трябва да е спонтанен, за да бъде истинско изживяването. Голямото ѝ въображение помага във всички случаи и очаква от своите сексуални партньори също да са доста разкрепостени. Накрая Райна призна, че в леглото е като същински звяр, дива и неукротима.

“Мъжете с въображение в секса ме впечатляват и печелят сърцето ми. За щастие всичките ми досегашни са такива – оправдават моите очаквания. Всички тези думи ми напомнят за легендите, че танцьорките и лакомите жени са страстни в леглото. Е, самата аз обожавам да танцувам и да ям, и наистина съм звяр в леглото!“, казва Райна през смях.

Певицата загадъчно уточнява, че има един мъж, за когото все още съжалява, че го е изоставила. Райна не пожела да уточни дали това е Константин и развълнувано отказа да говори по темата.

източник: hotnews.bg

Leave a Comment