Фолк певицата Райна е в тежка депресия. Изпълнителката почти е спряла да работи и вместо по участия, обикаля салса партита в търсене на нова половинка, дочу HotArena.net.

В основата на всичко се оказа кубинският танцьор Майкъл Фонтс, с когото Пилето имаше краткотрайна връзка, последвана от тежка раздяла.

Двамата се запознаха в Куба през зимата, а Райна е омагьосана от Майкъл Фонс. Господарят на салсата така запленил хубавата певица, че тя се влюбила до уши в него.
След завръщането й в България връзката им продължила със срещи по салса партита по целия свят. Макар да е кубинец, Майкъл има постоянно местожителство в Италия, така че разстоянието между двамата не е непреодолимо.

За жалост романтичната им приказка не продължила дълго. Оказало се, че кубинецът с негърска кръв е женен и има дете, което предопределило злополучния край на връзката им.

Оттогава обаче красавицата от Сандански е на ръба на отчаянието. „Въртя едни и същи песни по 100 пъти, нощем се разнежвам, не искам да говоря с никого, мълчи ми се”, споделя певицата.

От мъка Райна дори започна да пише стихове. И въпреки че по природа е борбена натура, напоследък не прилича на себе си.

Изпълнителката е спряла да приема покани за участия, не мисли за нови проекти, а само обикаля салса клубовете. Приятелите й обаче се притесняват, че е останала почти без средства.

Райна е убедена, че в основата на нещастието й е нейният характер, но отказва да се промени. „Мъжете ценят в една жена не красотата, а покорството и смирението. Това аз не мога да им предложа”, коментира певицата. Тя вече е убедена, че ще остане завинаги сама, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment