Известната с манията си по тренировките и здравословния начин на живот Райна успя да втрещи феновете си с доста занемарен външен вид. Певицата, която винаги се е старала да бъде изрядна във визията си, на последното си участие изненада неприятно гостите на заведението, дошли специално, за да я гледат.

Македонското девойче се беше стъкнало подобаващо с високи токчета и ултра къси панталонки, които не скриваха почти нищо от тялото й. И точно в това се оказа проблемът. Изпод късите гащички на звездата си личаха неприятни следи от целулит по бедрата й, комбинирани с една огромна синина на лявото бедро. Този факт обаче ни най-малко не смущаваше хубавицата, която прекара цялата вечер, чупейки сексапилни стойки към феновете си.

Които от своя страна не спират да се чудят на какво се дължи занемарената външност на любимката им. Както знаете, Райна неведнъж е изтъквала, че е голям фен на фитнеса и различните видове тренировки, с които да поддържа тялото си перфектно.

Изглежда обаче нещо я е провокирало да позабрави грижата за себе си. Форумци смятат, че причината е в нещастна любовна връзка, която приключила наскоро. Припомняме ви, че преди известно време, се появиха слухове, че Райна е имала кратка, но гореща връзка с кубински танцьор. Който обаче я зарязал. Оттогава звездата не била на себе си от мъка, коментират феновете.

източник: kliuki.net

Leave a Comment