Фолк певицата Райна взриви социалните мрежи. Певицата, която в момента е в Хърватия си пусна снимка досущ като Николета на плажа.

На фотоса певицата демонстрира убийствена фигура. А също така прави мост не по-зле от Николета Лозанова.

Преди дни плеймейтката зае същата поза на плажа, а феновете й я сравниха с Миранда Кер. Съпругата на Валери Божинов очевидно бе поласкана от това, че я сравняват с една от най-красивите жени в света.

Феновете на Райна обаче заявиха, че фолк певицата е уникална и никой не може, а се сравни с нея. И допълниха, че певицата няма нужда да се сравнява с други, тъй като е най-добрата. Междувременно изпълнителката сподели и други снимки, които взривиха мрежата. На един от фотосите звездата е само по бански, което даде възможност на феновете й да оплакнат окото по пищната й фигура.

Приятелката й Велина Узунова обаче бе по-впечатлена от компанията на певицата. Изпълнителката се щракна с двама мускулести мачовци, които станаха повод за закачки помежду им. „Пази ги, идвам“, пошегува се манекенката от Сандански. Не е тайна, че двете са много близки приятелки, но този път фолк дивата остави приятелката си и замина сама за Хърватия.

източник: kliuki.net

Leave a Comment