Райна този уикенд пя в Бургас и си спретна луд купон. Изумени посетители на популярно заведение в града видяха с очите си какво парти си спретна Райна, докато се предполагаше, че поп фолк певицата гладува и мизерства в Къщата на „Биг Брадър ол старс“, пишат от скандално.нет

Другите съквартиранти са затворени, а Райнето има свободен режим на движение. Явно поп фолк певицата се е разбрала с продуцентите на риалитито да може да излиза когато си поиска и да трупа пари от участия. Лияна от „ВИП Брадър“ също се измъкваше от Къщата и ходеше по участия, а зрителите на шоуто коментират, че не е честно едни да могат да излизат и да правят пари, а други да стоят затворени.

„Явно за поп фолк певачките правилата на Брадъра не важат. Не е честно спрямо другите съквартиранти. Те също имат кариери, но никой не ги пуска навън да си вършат работата!“, коментират из форумите зрителите на риалитито. Райна има доста привилегии, за които се заговори след като влезна в Къщата по-късно от другите съквартиранти. Освен това се шушука, че поп фолк певицата е с най-голям хонорар за участието си и най-вероятно продуцентите ще й подарят победата.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment