С всеки изминал ден напрежението в Къщата на Биг Брадър се покачва все повече. Естествено, и продуцентите на шоуто правят всичко възможно да изнервят участниците до максимум, давайки им мисии, които да ги скарат. При поредната задача в шоуто, на мушката на съквартирантите попадна Райна.

Участниците трябваше да определят най-досадният съквартирант. За ужас на певицата, тя се оказа „фаворита“ за тази позиция. „Райна разбира се. Тя постоянно иска някакви неща и се оплаква“, заяви дори и хрисимият Лео. Останалите веднага се съгласиха с него и поискаха чалгаджийката да заеме първата позиция. Егото на бившата половинка на Константин обаче не издържа и тя бурно запротестира, че не била досадна.

Нещо повече, лютата македонка съвсем повиши децибелите след като видя, че никой не възнамерява да я защити и да каже колко е прекрасна всъщност. „Не разбирате ли, че така проваляте мисията? Аз не съм досадна!“, мрънкаше звездата на Пайнер. Докато не спираше да обяснява как всъщност не мрънка изобщо. Нещо, което беше посрещнато с насмешка от абсолютно всички.

В крайна сметка капризите на Райна бяха удовлетворени и тя се нареди едва на четвърто място в класацията „най-досаден съквартирант“.

източник: kliuki.net

Leave a Comment