Съвсем доскоро фолк певецът Константин с носталгия говореше за времената, когато беше заедно с Райна. Певецът дори призна, че съвсем е забравил защо двамата са се разделили.

Бившата му половинка обаче, бързо му припомни причините двамата да прекратят дългогодишната си връзка. В свое скорошно интервю брюнетката призна, че го е зарязала не заради професионално съперничество, а заради изневерите му.

„В момента, в който разбрах за неговите забежки, Константин стана минало за мен. В този момент от живота си разбрах, че никой не може да ти даде това, което не притежава.“, коментира Райна. Пилето на фолк сподели, че изведнъж е осъзнала, че няма смисъл да влага време и енергия във връзка, която е пред провал и е зарязала певеца окончателно, пише „Монитор“.

По повод последните слухове, че има връзка с млад танцьор, който е съименник на бившата й половинка Райна сподели, че и той вече не е част от живота й. „Напоследък всички, които са около мене, са доста страхливи. Обичам, когато давам всичко от себе си, да знам, че го давам на правилния човек“, оплака се певицата.

Самата Райна сподели, че иска да има до себе си мъжкар. Който я кара да се чувства щастлива. А не да се хвърля в хаотични връзки, докато тя е по участия или на турнета в страната и чужбина.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment