Фолк певицата Райна за пореден път си подари невероятна почивка. Изпълнителката изненада феновете си със снимки от разходката си до Охрид. Фолк певицата духна към Македония броени дни, след като се върна от Лондон. Този път обаче красавицата не бе нито с настоящето, нито с бившето си гадже Константин.

Певицата заряза мъжете си в София и замина с приятелки по женски за Македония. Красавицата взе участие в международния музикален фестивал там, но успоредно с това си подари и невероятна ваканция.

Освен че разходи из стария Охрид и се потопи в прочутото Охридско езеро, певицата не пропусна да се разходи и до Прилеп. Там звездата си направи куп снимки, за да запечата най-хубавите си моменти от посещението.

В последните месеци певицата почти не се спира, тъй като е затрупана от покани за участия и ангажименти. При това българските й фенове все по-рядко й се радват, тъй като брюнетката непрекъснато е в чужбина. След близо месец в Куба и Мексико в началото на годината Райна почти не се спира. Певицата се разходи до Турция, Белгия, Лондон, а сега си подари поредния воаяж за Македония.

Не е тайна, че пътешествията са голямата страст на звездата, която при всеки удобен случай заминава на поредната екскурзия. Поради натоварената си програма обаче изпълнителката реши в следващите седмици да се задоволи с пътешествия само из Европа.

източник: kliuki.net

Leave a Comment