Райна се оля в стремежа си да зашити близката си дружка Велина!

За да накара хората да повярват, че русокосата й дружка притежава пълен набор от достойнства се отдаде и на хейтърство. Докато хората роптаят срещу наглото посегателство върху личния живот на Ваня, устатата македонка е на съвсем друго мнение!

Според нея драматичната история на деветнадесетгодишната пловдивчанка е коварно дело с цел да я избутат до финала. Певицата не спести мнението си и с радост писа във Фейсбук: „Позната история „Big/Vip Brother” – ЗА ЕДНИ МАЙКА, ЗА ДРУГИ – МАЩЕХА…За едни прочувствени визитки, за други – прощални”

Явно певицата смята за голяма привилегия да получиш публична дисекция на най-голямата драма в живота си! Приятелката й Велина беше спасена. Явно не беше подразнила достатъчно зрителите – все пак със спане някои и победители във формати ставаха!

Тя със сигурност ще оцени подкрепата от вип-приятелката си, но едва ли би се съгласила да преживее нещата, които е преживяла Ваня, за да направи впечатление в конкурса!

Друг е въпросът как една дипломирана вече тридесетгодишна психоложка прекрава свободното си време – като пуска хейтърски и необмислени коментари във Фейсбук!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment