Фолк певицата Райна винаги е била относително скромна в облеклото, но напоследък го раздава твърде палаво. Певицата се появи на участие в толкова оскъдно облекло, че направо можеха да я глобят и то не само модната полиция.

По време на последното си участие фолк дивата Райна заложи не само на музикалните си способности, а и на перфектната си визия. Тя се появи в дрехи, които подчертаваха прелестните й форми и … подлудяваше мъжката аудитория.

Изпиващите я с очи фенове направо не можеха да се отлепят от нея. А после певицата се оплаква на приятелки, че мъжете не спират да я притесняват из заведенията. Ефектното й облекло обаче даде резултати – почитателите й засвидетелстваха чувствата си към нея чрез тлъсти бакшиши.

И макар това да не е първото публично появяване на певицата в оскъдно облекло, напоследък фолк дивата сериозно взе да прекалява. Доскоро Райна, усилено твърдеше, че не желае да излага на показ прелестите си (а тя наистина притежава перфектно тяло), напоследък все по – често ги развява по участия.
Както изглежда кризата е принудила дори Пилето на фолка да се разхвърли. Само и само да прибере повече бакшиши и да печели нови поклонници.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment