Фолк певицата Райна съвсем се забрави. Изпълнителката избухна на страницата си в социалната мрежа заради неизвестен мъж. Певицата публикува изключително гневен пост пред феновете си. Които се чудят дали новото й гадже така я е вбесило или отново е сърдита на бившата си половинка Константин.

Певицата, която доскоро криеше личния си живот от всички, така се развилня, че не остана и съмнение, че става въпрос за мистериозен мъж, който вероятно й е гадже. Изпълнителката заяви публично, че няма да си мълчи и няма да търпи да й кръшкат дори и виртуално.

„Това, че си сгафил и другия подмине обидата, не означава, че доверието може да бъде занулено и да се започне на “чисто”… – Да ти приличам на пералня???“, беснее Райна.

Загадка остава кого визира певицата с поста си, но очевидно в личен план не се радва на идилични преживявания. Нещо повече певицата е потресена и дори твърди, че няма да позволи да я пренебрегват.
Подобни гневни изблици Райна е имала и преди, докато излизаше с Константин. Феновете на изпълнителката обаче смятат, че новият мъж в живота й е повод за яростта й.

И докато почитателите й я подкрепят, че отстоява позицията и мнението си, то форумци коментират, че подобни избухвания не подхождат на звездата. И че с истеричните си пристъпи плаши мъжете и никой вече не смее да я доближи.

източник: kliuki.net

Leave a Comment