Фолк певицата Райна, призна, че има нова любов. Изпълнителката сподели, че е отново влюбена и има нова тръпка. Това обаче не е бившето й гадже Константин, а съвсем нов мъж, който обаче все още не е успяла да спечели.

„Има нещо – нова тръпка, но още не ми е гадже. Нищо повече няма да разкривам”, издаде певицата по този повод. Категорично обаче отказа да сподели кой е възлюбеният й.

Последните слухове носят, че мускулест мулат е завъртял главата на певицата. Тя обаче отказва да издаде дали това е истина.

Що се отнася до скандалите с Коцето, носена на крилете на новата си любов, изпълнителката заяви, че никога не го е нападала, нито се е карала с него. А просто е била подразнена от шегите му по неин адрес и го е призовала да не дава храна на пресата.

По думите на звездата, след шегите на Константин, че би направила всичко, за да го свали, но той няма да се поддаде на изкушението, тя самата доста се подразнила. В последствие певецът се опитал да й обясни, че това е само шега, но тя въобще не се забавлявала.

„Попитах го дали пък аз да не се пошегувам, че в Лондон съм спала с него.“, признава певицата. Тя обаче категорично отрече нещо подобно да се е случило.

Изпълнителката отрече да е наричала бившия си и наркоман, и женкар. И заяви, че двамата са в прекрасни отношения пишат от списание „LOVE style“.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment